LR_DSC4083.jpg

EEN PERFECT INGREDIENT VOOR DAT SPECIALE MOMENT

ONTDEK ONZE

TEMPEH DISCOVERY PACK

De feestdagen zijn het moment om onze families samen te brengen rond een heerlijke maaltijd.  Jammer genoeg hebben we veel mooie momenten moeten missen in 2020. Wat als je het jaar kon afsluiten met een heerlijke feestmaaltijd?

In december biedt Beanlife je een Discovery Pack aan van tempeh en recepten om je te helpen om dat speciale moment te creëren. Ken je tempeh nog niet? Zoveel te beter: tijd om iets nieuws te proberen! Tempeh is een plantaardige vleesvervanger die een rijke smaak krijgt van een rijpingsproces. Het is erg populair in Azië en is aan het doorbreken door in Europa. Tempeh is eenvoudig klaar te maken en leent zich vooral voor hartige gerechten.

 

Je gebruikt voor je feestmaaltijd een ingredient dat:

  • vers en uniek is. Je kookt gerechten die mensen zullen doen opkijken - ambachtelijke tempeh heeft een unieke smaak en textuur die je niet vindt in andere vleesvervangers of tempeh uit de supermarkt. Je hele familie zal het apprecieren, of ze nu veganistisch of vegetarisch zijn of graag vlees eten.

  • boordevol plantaardige eiwitten zit. De nutrienten in tempeh kunnen beter geabsorbeerd worden dankzij haar productieproces.    

  • lokaal geproduceerd is. Je originele gerechten zullen de ideale conversation starter zijn - een manier om te leren uit de pandemie is door lokaal geproduceerde voeding van hoge kwaliteit te delen met elkaar. Beanlife selecteert haar ingrediënten nauwkeurig van zo lokaal mogelijke producenten en gebruikt zelfs Belgische soja!

Het Discovery Pack bevat onze LIMITED EDITION kersttempeh en aangepaste recepten zodat je meteen aan de slag kan!

Het Pack bevat een assortiment van verschillende tempehs en verrassende recepten:

  • 1 blok van 335 gr bevroren soja tempeh. Een notige tempeh die we maken van Belgische sojabonen.

  • 1 blok van 335 gr bevroren zwarte tempeh. Met een smaak als bospaddenstoelen en gemaakt van zwarte bonen.

  • 1 blok van 335 gr limited edition kersttempeh! Met een knapperige textuur, gemaakt van groene erwten en rode rijst.

  • 3 eenvoudige feestelijke recepten om uit te proberen tijdens de feesten.


Je zal genoeg tempeh hebben om meerdere maaltijden te koken voor je familie (1 blok = 1 maaltijd voor 4 personen). Je kan de rest aan iemand cadeau doen of bewaren in je vriezer om later klaar te maken. Al onze producten zijn vers gemaakt, vegan en glutenvrij (meer info op onze
product pagina).

 

Pack prijs: 23 EUR (incl. btw).

3 simpele stappen om het Discovery Pack te bestellen:

 

Stap 1: Klik op Bestel Nu. Je kan een ophaalpunt selecteren in Gent of Brussel. De data voor het ophalen zijn 18, 19 en 20 december 2020.

Stap 2: We contacteren je om je bestelling te bevestigen en sturen je de informatie om de betaling af te ronden.

Stap 3: Je haalt je Pack op in een covid-veilige omgeving. Onze 3 partners en ophaalpunten zijn Molleke (Brussel - centrum), Fermenthings (Brussel - Laken) en Lokaal (Gent). Noemi & Winnie van Beanlife zullen er zijn om je je Pack te overhandigen!

Deel je mooie herinneringen! #TempehDiscovery

Nadat je je pack ontvangen hebt, gebruik de #tempehdiscovery hashtag om foto's te delen van je feestmaaltijd op social media! Door mee te posten word je deel van een community van mensen die tegelijk vieren. Na een jaar van pandemie is er geen beter moment om samen te genieten en onze passie voor plantaardige en lokale voeding te delen! 

Meer info over deze campagne - hier.
 

Molleke.png
fermenthings_squared.png
Lokaal.png